ÚJ

Scheppach olajmentes kompresszor 24 liter

Scheppach olajmentes kompresszor 24 liter
ÚJ

Scheppach olajmentes kompresszor 24 liter

34 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Scheppach olajmentes kompresszor 24 liter

Teljesítmény  (W): 1100

Levegőtartály térfogata  (l): 24

Max. nyomás  (bar): 8

Szívóteljesítmény  (l/min): 130

Szívóteljesítmény  (l/min): 165

Fordulatszám  (ot/min): 2850

Üzemi nyomásszabályozás: igen

Motor: 230 V, 50 Hz

Súly (kg): 25

A vásárlás után járó pontok: 700 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kompresszor egyrészt olajmentes technológiával ellátott szivattyúval rendelkezik, így soha nem kell figyelni az olajszintet, másrészt a legmodernebb indukciós motorral van felszerelve.

Tulajdonképpen ez a motor sem igényel karbantartást, a kisebb darabszámú mozgó alkatrésznek és a még kisebb számú súrlódási felületeknek köszönhetően, ennek a motornak az élettartama többszöröse a hagyományos kommutátoros motorokénak. Ráadásul lényegesen csendesebb.

A tartály a sűrített levegő tárolására szolgál, így a motor csak abban az esetben kapcsol be, amikor a levegőnyomás lecsökken a kívánt szint alá. A levegőtartály térfogatának köszönhetően összetettebb munkákat is végezhet a géppel. A kompresszorhoz hozzá lehet csatlakoztatni például a tűzőgépet, a mosópisztolyt, a fúvópisztolyt, egyéb pneumatikus szerszámokat, vagy a festékszóró pisztolynak köszönhetően megbirkózik a könnyebb festési munkákkal is. Az autógumik felfújásánál nagyra értékelhetik a könnyen beállítható nyomásszintet, amit egyszerűen ellenőrizhetnek a beépített manométer segítségével. Az olajmentes technológiának köszönhetően kiválóan alkalmas a söröshordók nyomásának biztosításához is. A kiegészítő markolat és a kerekek megkönnyítik a gép könnyű kezelhetőségét.