ÚJ

Vorel festékszóró készlet felsőtartályos 5 részes

Vorel-Festekszoro-keszlet-felsotartalyos-5-reszes
ÚJ

Vorel festékszóró készlet felsőtartályos 5 részes

10 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Vorel festékszóró készlet felsőtartályos 5 részes

 

Termékleírás

A szórópisztolyt  festéshez használják. A pisztoly megfelelő működéséhez a sűrített levegő szükséges. A fegyver tartályából származó lakk és a fegyverhez juttatott sűrített levegő lakk-részecskék és levegő keverékét képezi a fegyver fúvóka kimenetén.

A  kipufogópisztolyt a sűrített levegő sűrített levegővel történő tisztítására használják. Két különböző hosszúságú fúvókának köszönhetően a fegyvert nehezen elérhető helyeken lehet megmunkálni.

A mosópisztolyt  sűrített levegővel és tisztítószerrel történő tisztításra használják. A tisztításhoz csak biológiailag lebontható anyagokat szabad használni. Ne használjon gyúlékony anyagokat. A tartálynak és a hosszú fúvókának köszönhetően a pisztoly még nehezen hozzáférhető helyeken is lehetővé teszi a tisztítást.

A kerékfelfújó pisztolyt  használják a csövek és gumiabroncsok szeleppel való sűrített levegővel való feltöltésére. Az adaptereknek köszönhetően (amelyek nem tartoznak a készletbe) felfújható csónakok, matracok stb. Is felfújhatók. A pisztoly nyomásmérővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a szivattyúzott termék légnyomásának szabályozását.

Márka
Vorel
A vásárlás után járó pontok: 218 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

paraméterek

  • Kábelhossz [cm]: 500,4
  • Csomagolás: színes doboz
  • Fúvóka mérete [mm]: 1.5
  • Gyors csatlakozó mérete [in]: 1/4 "
  • Kapacitás [l / perc]: 280-450
  • Elemek száma [db]: 5