A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Otthon és kert

Otthoni- és kerti szerszámokat keres? Nálunk megtalál mindent, amire az udvarban és a négy fal között szüksége lehet.

Nyáron szinte minden este locsolni kell a növényeket, virágokat. A locsolótömlők segítségével célzottan oda juttathatja a vizet, ahova kell. A tömlők hátránya azonban, hogy sokszor összegabalyodnak, így ennek elkerülésére ajánljuk a tömlő tartó műanyagot, amely rendezetten tartja őket. A fű locsolására leginkább a földbe szúrható, többfunckiós öntözők alkalmasak, amelyek egyenletesen oszlatják el a vizet anélkül, hogy az ember ott állna mellettük - így időt és energiát takaríthat meg. 

A növényeket persze gondozni is kell, így szerszám áruházunkban ágvágót, metszőollót, és ültető kapát is talál.

Ugyanakkor a kerti munkát sajnos gyakran megzavarják a rovarok. Ellenük remek védekezési lehetőséget nyújt a rovarirtó lámpánk, amely UV sugarakkal magához csalogatja a bogarakat, majd végez velük. Ez egy rendkívül természetbarát módszer is egyben, hiszen a rovarirtáshoz nincs szükség veszélyes vegyszerekre. Ha pedig nincs a közelben konnektor, akkor több különböző hosszúságú hosszabbítónk közül válogathat.

A bejárati ajtóra pedig a szúnyoghálónkat ajánljuk, mellyel távol tarthatja a vérszívókat, pókokat és egyéb ízeltlábúakat. 

Az online szerszámáruházunkban a sötétben való munkavégzéshez alkalmas steklámpákat, szerelőlámpákat is találhat, így többé az éjszakai foglalatosság sem jelent akadályt.

Webáruház készítés