A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Műhelyfelszerelés

A különböző tartozékok egyetlen műhelyből sem hiányozhatnak. Amennyiben szeretné rendszerezni eszközeit, valamint szeretné magát felvértezni mindenféle munkára (autó-, motor-, bicikliszerelés) alkalmas szerszámmal, úgy tekintse meg az online szerszámáruházunkban található kiegészítőinket.

És hogy milyen tartozékok közül válogathat?

Az összeállításunkban többek között autószerelő szerszámok is szerepelnek, hiszen ezek az eszközök egyetlen gépkocsi tulajdonos műhelyéből sem hiányozhatnak. 

Itt megtalálhatóak a futóműjavító célszerszámok (mint például csapágylehúzó, fékcsőkulcs készlet, fékmunkahenger szerelőkészlet, gömbfej kiütő készlet, féltengely bilincs lehúzó fogó és rugóösszehúzó). 

A motor-és váltószerelő szerszámok között pedig elérhetőek azok az eszközök, aminek segítségével megjavíthatja a járműveket, a teljesség igénye nélkül: bordásszíj tárcsalehúzók és feszítők, dugattyúgyűrű bepattintók, fogók, kompressziómérő, illetve olajszűrő leszedő.

Az egyéb szerszámok között olyan praktikus, jól használható termékeket találhat, mint a mágneses tálca, vagy épp kárpit kipattintó.

(Az autóvillamossággal kapcsolatos termékeink jelenleg beszerzés alatt vannak, ezért szíves türelmüket kérjük.)

Lakásfelújításhoz, építéshez vagy szobafestéshez szintén kiváló minőségű kőműves- és festőszerszámok állnak rendelkezésre. A fürdőszoba felújításához nélkülözhetetlenek a csempevágók, illetve csempecsípőfogók, ugyanakkor jó, ha van kéznél fugakihúzó lap is. De természetesen spaklikat, speciális vödröt és fugázó szivacsot is találhat.

Kisebb műhelyek esetén elengedhetetlen, hogy megfelelően rendszerezze a szerszámokat. 

Erre pedig mi is lehetne alkalmasabb, mint egy masszív szerszámkocsi? Online szerszámáruházunkban 4 féle különböző termék közül választhat, így biztosan megtalálja azt, ami az Ön (és műhelye) számára a legideálisabb.

Biztosan Ön is tudja, hogy egy szakember számára fontos, hogy mindig kéznél legyenek a szeretett szerszámai. A különböző szerszámos ládákban, övtáskákban és hátizsákokban könnyedén cipelheti az eszközeit, így azokat bárhol, bármikor használhatja, amikor csak szüksége van rájuk.

Az autó-, illetve motorjavító műhelyek elengedhetetlen tartozéka az emelő, amely áruházunkban szintén rendelkezésre áll.

Szintén a két-, illetve négykerekű szervizeknek ajánljuk a fáradtolaj leeresztőket, amelyek segítségével addig raktározhatja az elhasznált olajat, amíg nem lesz ideje azt a rendeltetésnek megfelelő helyre szállítania.

Mindemellett online áruházunkban a kerékpár szerviz (vagy lelkes amatőr kerékpárosok) számára pedig a láncbontóktól elkezdve az Y-kulcson át egészen a gumileszedőig minden megtalálható.