A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Szerszámkészlet

 

Egy szerszámkészlet legnagyobb előnye, hogy mindent tartalmaz, ami egy otthoni- vagy épp professzionális barkácsoláshoz szükséges. Összeállításainkban megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő csavarhúzó-, kulcs-, dugókulcs-, fogó-, vagy éppen bit készleteket.

Ezen túlmenően minden eszközt egy helyen gyűjthet össze, ezáltal sokkal könnyebben megtalálhatja, rendszerezheti az otthoni szerszámokat. Ez kiváltképp akkor fontos, ha nem rendelkezik hatalmas térrel, csupán egy kisebb műhellyel vagy épp fészerrel.

 

Az áruházunkban szereplő csavarhúzó készleteket igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja azt a kollekciót, amelyre szüksége van. Épp ezért nem csupán 4 darabos, de egy teljes, 32 darabos készlet is megtalálható éppúgy, mint a cserélhető fejes csavarozók.

A kulcs készletek között fellelhetőek a klasszikus villás-, csillag-, és a kombinált csillag-villás változatok is. A lelkes hobbi szerelők és a profik egyaránt megtalálhatják azt, amelyre szükségük van.

Áruházunkban a legteljesebb 219 darabos dugókulcsos készlet mellett egyszerűbb, kisebb racsnis szerszámokat is összegyűjtöttünk.

A behajtógépek elmaradhatatlan kellékei a magas minőségű bit készletek. A felhasználástól függően természetesen többféle kiszerelésben és formában megtalálhatóak. Igyekeztünk olyan szerszámkészletek közül választani, amelyek precízek, jól illeszkednek a csavarfejekre, és nem kopnak hamar.

Amennyiben pedig Seeger (zéger) gyűrűkhöz használható fogót, netán önzáró fogót keres, úgy online szerszámüzletünkben ezt is megtalálja.