Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Imbuszkulcs készlet

Az imbuszkulcsot a hatlap belső kulcsnyílású csavarok és más kompatibilis rögzítőelemek meghúzására és lazítására használják. Imbuszcsavarokat főleg kerékpárokhoz, lapraszerelt bútorokhoz és más, gyors összeszerelést igénylő termékekhez használnak. Használatuk rendkívül könnyű - egyszerűen be kell illeszteni az egyik végét a süllyesztett hatszögletű rögzítőfejbe, a másik végén pedig forgatónyomatékot kell alkalmazni. Jellemzően a hatszög kulcs két szára közül a rövidebbet használják fogantyúként, így a szerszám hosszabb elérhetőséget és nagyobb manőverezhetőséget biztosít kisebb helyeken. Ugyanakkor a hosszabb szárat „fogantyúként” akkor lehet használni, ha nagyobb nyomatékra van szükség, feltéve, hogy a munkaterület elegendő teret enged a hosszabb szár befordításához.

16 termék

Imbuszkulcs készlet típusok

T-nyelű imbuszkulcs készlet: A T-fogantyúval ellátott imbuszkulcskészletek különösen népszerűek a szerelők és az autó rajongók körében, részben annakköszönhetően, mert ez a típus olyanluxusokat kínál a felhasználók számára, amelyeket a szokásos imbuszkulcsok nem.

A T-markolat kialakítása kényelmesebb fogást nyújt, mint a szokásos L-alakú, de ami fontos, hogy jelentősen megnövelt nyomatékot is lehetővé tehet, amely segíthet abban, hogy a szerszám szilárdabban és biztonságosabban üljön a csavarfejében.Afelhasználóbarátimbusz T-kulcs készletverziónak az a hátulütője, hogy kevésbé sokoldalú, ha szűkebb helyeken kell dolgozni.

Gömbvégű imbuszkulcs készlet: a klasszikus L-kulcs hosszú gömbvégű kivitelével a mélyen fekvő csavarokat és nehezen hozzáférhető helyeket könnyebb elérni, mert a gömbfej segítségével a szerszám 25°-ban megdöntve is használható. Népszerű választás mind a profi, mind a hobbi felhasználók számára.

A nehezen elérhető helyeken történő szereléshez érdemes hosszú vagy extra hosszú imbuszkulcs készlettel dolgozni. A kerékpár imbuszkulcs készletek praktikusan összecsukhatóak, ezért kis helyen elférnek a kerékpártáskában is. Precíziós szerelésekhez pedig a mini készleteket hívhatja segítségül.

Imbuszkulcs méretek

A hatszögkulcsok méreteit a hatlapú csavarok párhuzamos lapjainak távolsága adja meg.Szabványos metrikus méretek milliméterben: 0,7; 0,9; 1,3; 1,5; 2; 2,5; 3; 3,5; 4; 4,5; 5; 5,5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 14; 17; 19; 22; 24; 27; 32; 36. Extranagy méretek: 41, 46, 50, 55 mm.

Ízletítő a webshop imbusz készlet kínálatából:

Yato imbuszkulcs készlet

Yato T-kulcs készlet

Extol Prémium imbuszkulcs készlet

Webáruház készítés