A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Tartozékok

Fúrószárat, vágókorongot, esetleg csiszolószalagot keres? A tartozékok között megtalálja azt, ami elektromos gépéhez szükséges.

A fúrószárak egyik legnagyobb hibája, hogy sajnos igencsak hamar elhasználódnak és sokszor nem is olyan minőségűek, mint amelyet az ember elvárna tőlük. Épp ezért online üzletünkben igyekeztünk olyan szárakat és furókészleteket összeválogatni, amelyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Az építkezések, lakásfelújítások elmaradhatatlan kellékei a különböző méretű fúrókészletek. Nálunk, az online-szerszam.hu-nál, a kemény fafúró készletek mellett többrészes titán bevonatű fémfúrók, lépcsős fémfúrók, valamint betonfúrók is elérhetőek.

A fémek, illetve az acél elvágásához, flexeléséhez nékülözhetetlenek a különböző vastagságú, vágókorongok. Ugyanakkor a beton, tégla vagy csempe megfelelő méretre szabásához már gyémánttárcsára lesz szüksége. Fadaraboláshoz pedig a prémium minőségű körfűrészlapjainkat ajánljuk.

Kemény- vagy puha fát szeretne csiszolni? A csiszológépre helyezhető, különböző szemcsészetű csiszolószalagoknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan egyenletes felületűre csiszolhatja a falapot, deszkát. 

Amennyiben pedig még nagyobb hatékonyságra vágyik, úgy a lamellás csiszolókorongokat ajánljuk, amelyek különböző méretű és szemcsézetű csiszolólapokkal láttak el. A lamellás korongok előnye, hogy a hagyományos megoldásokhoz képest többszörös teljesítménnyel, nagyobb hatásfokkal és hosszabb élettartammal is bírnak. A fémek (például hordók, tárolók) csiszolásához azonban már egy keményebb drótkorongra lesz szüksége.

Fűrészlapjaink között igencsak kedvező kiszerelésű darabokkal is találkozhat, hiszen a kézi 300x20-as fűrészlap már 85 forintos darabáron is elérhető.