Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kéziszerszámok

Az egyszerű kéziszerszámok nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból vagy műhelyből sem. Azonban itt is fontos a minőség, hiszen gondoljon csak bele, milyen balesetveszélyes lehet egy gyenge nyelű kalapács vagy éppen egy gyengébb műanyagból készült csavarhúzó.

De honnét tudhatja az ember, hogy jó szerszámot vásárol-e meg? Egyáltalán mi a különbség a jó és a rossz szerszám között?

Kalapács esetében mindenképp érdemes megnézni annak nyelét és azt, hogy van-e "holt játéka". Egy csavarhúzónál szintén a nyél a mérvadó, amelyik nehezebb, masszívabb, általában bírja a keményebb használatot is. Egy fogó esetében érdemes megnézni a szorítást, illetve azt, hogy teljesen összezár-e. A villáskulcsok és a krovák kiválasztása esetén azonban már leginkább az egyéni preferencia számít: az, hogy mire használja az ember.

Sok értékes időt elvehet Öntől az, mire egy szakboltban kiválasztja az igazán jó kézi szerszámot. Szerencsére online szerszámáruházunkban csak olyan az eszközöket gyűjtöttük össze, amelyet mi is jó szívvel használnánk, így ezt az időt megspóroljuk Önnek.

Webáruház készítés