A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Egyéb kulcs készletek

Egy kellemetlen defekt rémálom is lehet, ha nincs a csomagtartóban kerékleszedő(gyári) kerékkulcs. Általában a legolcsóbb, hatlapfejű, pipára hajlított alapverzió jár az autókhoz – persze ha időközben nem veszett el. Bár a keresztkulcs combosabb megoldást kínált az anyák meglazítására, de ma már létezik ennél sokkal egyszerűbb megoldás is. Kíváncsi rá? Készüljön fel a váratlan helyzetekre is.

Nézzük milyen egyéb kulcs készletekre lehet szüksége a műhelyben vagy az otthoni autószereléshez.


3termék13

Kerékkulcs készlet

Az L alakú, pipafejű kerékkulcs kifejezetten kerékleszedés céljára kialakított szerszám. Legelterjedtebb típusai otthoni felhasználásra a keresztkulcs, a teleszkópos kerékkulcs és az elektromos kerékkulcs. A keresztkulcshoz kifejezetten nagy fizikai erőre van szükség. Ezzel szemben a teleszkópos kerékkulcs kisebb erőfeszítéssel használható. Előnye, hogy növelhető az erőkar és bármilyen félcollos fejjel használható. A legkényelmesebb megoldást azonban a szivargyújtó aljzaton keresztül működtethető elektromos verzió nyújtja, amivel még egy hölgy is könnyen boldogul.

Légkulcs és nyomatékkulcs készleteket az autóiparban használnak többnyire.

Fékcsőkulcs készlet

Személy-és teherautók fékcsöveinek szereléséhez használható szerszám. Metrikus méretezése: 8-32 mm. A fékcsőre húzva nagyobb lepattanás elleni védelmet nyújt, mint a hagyományos villáskulcs.

Pipakulcs készlet

A csőkulcs elvén működő hajlított pipakulcs ideálisan használható olyan helyeken, ahol nagy erővel kell a csavart roncsolás nélkül elforgatni. Előnye, hogy a csavar közelében elhelyezett többi csavart vagy az azonos síkon kiálló géprészt kikerüli. Méretek: 6-32 mm.

 

Válogasson a webshop kínálatából!

  • Racsnis fékcsőkulcs készlet – 5 db-os
  • Yato csuklós fékcsőkulcs készlet – 7 részes
  • T kulcs készlet
  • Kerékkulcs készlet
  • Pipakulcs készlet