Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Torx kulcs készlet

A Torx kulcsok a Torx rögzítőelemek meghúzására vagy lazítására tervezett kéziszerszám. Használatukban némi hasonlóságot mutatnak a csavarhúzókkal, de a különbség a pengék kialakításában van. A hatpontos csillag alakú torx pengét kifejezetten úgy tervezték, hogy több érintkezési ponton és nagyobb érintkezési felületen találkozzon a csavarfejjel. Ennek az innovatív kialakításnak köszönhetően ez azt jelenti, hogy nagyobb nyomaték alkalmazható a rögzítőelemekre minimális erőfeszítéssel, és ez jelentősen csökkenti a csavarfej lekerekítésének vagy rögzítésének problémáját.

Torx kulcsokat és csavarokatjellemzően az autóiparban, gépjárműiparban (fékrendszerek), elektronikai berendezéseknél és a repülőgép iparban használnak.

21 termék

Torx kulcs típusok

L-alakú: a leggyakoribb típus, és nagyon hasonlít az imbuszkulcshoz. Könnyen használható, kompakt szerszám.

T-alakú: a T-nyelű Torx kulcsok különféle változatai állnak rendelkezésre, azonban az ilyen típusú Torx kulcsok használatának fő előnye a nagy nyomaték kifejtése.

Hosszú gömbvégű: ezzel a kivitellel nemcsak amélyen fekvő csavarokat könnyebb elérni, dea gömbvég segítségével a szerszám 20°-ban megdöntve is használhatóa nehezen hozzáférhető helyeken.

Torx kulcs méretek

Torx csavarok méretezése jellemzően T betűvel kezdődik és 1-100 közötti értékkel jelölik. A leggyakrabban használt méretek T10 – T45 közöttiek.  Mindig a megfelelő mérettel dolgozzon! A méretpontos kialakítás és az éles sarkok biztosítják, hogy a szerszámoknem fordulnak el a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat.

Torx kulcs készlet kínálatunkból

Yato torx kulcs készlet - gömbfejű

Extol Prémium torx kulcs készlet

Yato torx készlet - 15 részes

Yato t kulcs készlet

Yato torx kulcs készlet - 9 részes - hosszú

Webáruház készítés