A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Csőkulcs készlet

Olyankor érdemes csőkulcsot használni, amikor a szokásos csavarkulcsokkal nem férünk hozzá a munkaterülethez. A csavart tengelyirányban közelíthetjük meg, és a csőkulcsot a furatokba helyezett forgatótüskéivel forgathatjuk meg – anélkül, hogy a csavarfejről vagy az anyáról le kellene venni.


4termék14

A hatszögű csőkulcs készletek lehetővé teszik tehát a gyors csavarozást és hasznos segítséget nyújtanak a nehezen elérhető helyeken, például a mosdó és a mosogató csaptelep szerelésekor is. A barkács minőségben kapható szett házkörüli felhasználásra használható. A kétoldalas csőkulcs készletek 6-32 mm-es méretben érhetőek el.

Leggyakoribb kulcsméretek:6-7 / 8-9 / 10-11 / 12-13 / 14-15 / 16-17 / 18-19 / 20-22 mm.

Különböző típusú fogantyúk és hosszabbítók csatlakoztathatók a csőkulcshoz: T-szár, csavarhúzó-fogantyú és racsnis fogantyú, amelyek nagyobb nyomatékot és multifunkciós szerelést tesznek lehetővé.

Univerzális racsnis csőkulcs készlet 

A multifunkciós szerszám különböző formájú és fejű csavarokhoz, anyákhoz, kampókhoz, horgokhoz, sérült csavarfejekhez is csatlakoztatható. Metrikus, normál, szárnyas, négyzet vagy hatszög anyákhoz is használható. Adapterrel csavarbehajtóhoz is rögzíthető, így alkalmas otthoni barkácsoláshoz, a háztartásban előforduló szereléshez, karbantartáshoz, autószereléshez(a kipufogó szorítócsavarjainak és a motor olajszűrőjének eltávolításához), kerékpárszereléshez, de ipari felhasználásra is.

A racsni csatlakozófejében 54 darab edzett rugós rúd található, amelyek a csavarfejet stabilan körbeveszik, és a rugóknak köszönhetően a rudak a mérethez igazodva besüllyednek. Így minden ¼” – ¾” anyához, és 7-19 mm-es csavarhoz használható.

Csőkulcs készletek az online-szerszám webshopban

Jöjjön, és válogasson, ha megbízható csőkulcsösszeállításra van szüksége. Hobbi szereléshez és professzionális felhasználásra is ajánljuk az Extol és Yato csőkulcs készleteket.