A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Vorel-Purhab-pisztoly
Vorel purhab pisztoly
5 690 Ft
ÚJ

Vorel purhab pisztoly

Vorel purhab pisztoly

 

A pisztoly rozsdamentes acélból, sárgarézből és ellenálló műanyagból készül. Egyes elemeket egy PTFE / Teflon réteg védi az agresszív habok ellen. Habok felhordására tipikus becsavarható tartályokból.

Márka
Vorel
5 690 Ft
Részletek

használat

1. Az első lépések
Rázza meg erősen a habtartályt körülbelül 15 másodpercig. A reteszelő kart az óramutató járásával ellentétes irányba forgatva rögzítse úgy, hogy a karkar a pisztoly házának bemélyedésében legyen. Távolítsa el a tartály fedelét, majd csavarja be a tartályt a fegyverbe, amíg ellenállást nem érez. A kisebb habszivárgásokat poliuretán habtisztítóval azonnal le kell mosni. Az óramutató járásával megegyező irányban oldja ki a ravaszt. Nyomja meg a ravaszt és töltse fel a fegyvert habbal. A pisztoly használatra kész. A habfolyás áramlik, amikor a kioldókart megnyomják. A kioldókar nyomásának elengedése megállítja a hab áramlását.

2. Tevékenységek a munka befejezése után
A reteszelő kart az óramutató járásával ellentétes irányba forgatva rögzítse úgy, hogy a kar karja a pisztoly házának bemélyedésében legyen. Javasoljuk, hogy ne csavarja le a habtartályt a fegyverről. Győződjön meg arról, hogy a pisztoly mindig be van csavarva, bár részlegesen meg van töltve, hogy a hab a pisztoly belsejében nyomás alatt maradjon. Ez megakadályozza, hogy a hab kiszáradjon a fegyver belsejében. Ha a fegyvert több mint egy hónapja nem használták, tisztítsa meg a fegyvert egy szerelő habtisztítóval. Ne engedje, hogy a hab kiszáradjon a pisztoly belsejében. A szárított hab csak mechanikusan távolítható el.

3. Használja újra a fegyvert
Körülbelül 15 másodpercig rázza meg erősen a fegyvert a hozzátartozó edénybe. Egy éles késsel vágja le a megszilárdult hab hegyét. Csavarja le az állítócsavart az óramutató járásával ellentétesen, és engedje el annyi habot, hogy az áramlás egyenletes legyen. Ezután a pisztoly használatra kész.

4. A tartály cseréje
Ha a hab nem száll ki a tartályból, cserélje ki egy újra. Ha meg akarja tudni, hogy a tartály teljesen akadálytalan-e, irányítsa a fúvókát a szemétkosár felé és nyomja meg a kioldókart, amíg a pisztoly fúvókája teljesen el nem tömődött. Az új tartályt azonnal telepítse a pisztoly megtisztítása nélkül, és az 1. lépésben leírtak szerint járjon el.

5. Tisztítsa meg a pisztolyt
Csavarja le a tartályt a fegyverről. Csatlakoztassa a permetezőt a tartályhoz a tisztítószerrel, és tisztítsa meg a friss hab maradványait a fegyvertől. Távolítsa el a permetezőt és csavarja be a mosószer-tartályt a pisztolyba. A habtartályhoz hasonlóan járjon el (1. tétel). Töltse fel a fegyvert tisztítószerrel és hagyja kb. 10 percig. Nyomja meg ismét a kioldókart és tisztítsa meg a pisztoly belsejét friss tisztítószerrel. Csavarja le a tartályt a tisztítószerrel. Kendővel távolítsa el a tisztítószer maradványait a tartály és a pisztoly csatlakozási pontjáról, és vigyen fel egy
vékony rétegben vazelint. Ne tisztítsa a fegyvert maró hatású szerekkel. A fegyver folyamatos használatával tisztítsa meg a fegyvert a fent leírtak szerint 2-3 havonta

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek