A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Vorel-festekszoro-pisztoly-alsotartalyos
Vorel festékszóró pisztoly alsótartályos
8 349 Ft

Vorel festékszóró pisztoly alsótartályos

Vorel festékszóró pisztoly alsótartályos

 

  • Nyomás [bar]: 3,5-5
  • Csomagolás: színes doboz
  • Fúvóka mérete [mm]: 1.5
  • Gyors csatlakozó mérete [in]: 1/4 "
  • Kapacitás [l / perc]: 280-450
  • Kapacitás [L]: 1
Márka
Vorel
8 349 Ft
Részletek

A szórópisztolyt festéshez használják. A pisztoly megfelelő működéséhez a sűrített levegő szükséges. A fegyver tartályából származó lakk és a fegyverhez juttatott sűrített levegő lakk-részecskék és levegő keverékét képezi a fegyver fúvóka kimenetén.

Az első lépések
Csavarkulcs használatával húzza meg a fúvókát. Ellenőrizze a sűrített levegő bevezető csatlakozásainak szorosságát és megbízhatóságát. Fújja ki a levegőellátó tömlőt, mielőtt a berendezéshez csatlakoztatná. A pisztoly használata előtt ellenőrizze, hogy megfelelően megtisztította-e és karbantartotta-e. Ügyeljen arra, hogy a tartály és a bevonó anyag össze legyen kötve úgy, hogy biztosítsa a megfelelő tömítettséget.

A permetezősugaras szélességének beállítása A permetezőgép 
szélességét és alakját megváltoztathatja a levegőfúvóka elforgatásával. A patak alakja az igények függvényében simán beállítható síkból körbe. A bevonó anyag mennyiségét úgy állíthatjuk be, hogy a beáramló anyag mennyiségét a légáramba juttatjuk. A permetezőgomb beállítja a bevonó anyag / levegő keverék intenzitását. Ajánlott a keverőáramot úgy beállítani, hogy a bevonó anyag lehető legkisebb részecskéi legyenek, ez biztosítja a bevonó anyag jobb eloszlását a felületen.

A pisztoly
használata A pisztoly használatakor tartson 10–15 cm távolságot a pisztoly kivezetése és a bevont felület között. Próbáljon a pisztoly kiömlését merőlegesen tartani a lefedni kívánt felülettel szemben. Kerülje az ívmozgásokat, mert ezek a bevonó anyag egyenetlen eloszlását okozhatják. Ajánlott több vékony réteg felvitele, mint egy vastag réteg.

A levegő áramlásának beállítása A bevonó anyag típusától függően a sűrített levegő mennyiségét a légnyomás beállító gombjának beállításával kell megválasztani. Ha a pisztoly nincs felszerelve nyomásbeállító gombbal, akkor a nyomást a pneumatikus rendszerben, például nyomásszabályozóval kell beállítani.

A fúvóka cseréje 
Ellenőrizze, hogy a teljes fúvókakészlet cseréje megtörtént-e. A készlet tartalmaz egy bevonóanyag fúvókát, egy tűt és egy légfúvótát.

A tű lezárása 
Működés közben ellenőrizze a tűtömítés szorosságát. Jelentős kopás esetén a tömítést cserélje ki a pisztoly időszakos ellenőrzése során egy csavarkulccsal a tömítés szerelvény eltávolítására

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek