A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Munkavédelem

A munkavédelmi eszközök kiváltképp fontosak akkor, ha balesetveszélyes munkát végez - építkezésen, vagy épp gyárban - dolgozik. Akár magánszemélyként, akár cégként keres fel minket, biztosan megtalálja azokat az eszközöket, felszereléseket, amelyekre Önnek vagy vállalkozásának, kollégáinak szüksége van.

Online szerszám áruházunkban különböző felhasználási területekre alkalmas védőkesztyűk állnak rendelkezésre. A gyárakban, műhelyekben használható szerelőkesztyűk mellett csúszásgátlóval ellátott munkavédelmi kesztyűink is vannak, amelyek jól használhatóak építkezéseken vagy egyéb fizikai munka során. Természetesen a hölgyekről sem feledkeztünk meg, így virágos mintázatú, kertészkedéshez kiválóan alkalmas kesztyűk is szerepelnek a repertoárban.

Az építkezési területeken szigorú előírás a védősisak használata, amelyet - különböző színekben - szintén megvásárolhat az online-szerszam.hu-n. Mindemellett fűnyíráshoz alkalmas rostély, és homokfúvó maszk is megtalálható a raktárkészleten.

Zajos környezetben - építkezésen, gyári területen - a hallásvédők rendkívül hasznosak, hiszen megóvják fülét a magas, 120 decibelt meghaladó zajoktól, amelyek már halláskárosodással járnának.

Egy jó védőszemüveg pedig megvédi a szemet a flexelés, fúrás, vagy forgácsolás közben kiröppenő szilánkoktól, ugyanakkor mégis kitűnő látási viszonyokat biztosít a használójának.

Amennyiben pedig jó ár-érték arányú munkaruhákat keres, úgy nézze meg szerelőmellényünket, amely alkalmas ács-, építőipari-, vagy egyéb szakmunkákhoz. A hozzá divatosan passzoló sapka pedig védelmet nyújt a napszúrás ellen.