A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Csillag Villáskulcs készlet

Ha Ön is a többfunkciós megoldásokat kedveli, akkor egy profi minőségű csillag-villáskulcs készlettel gazdagabban nem adódhat olyan javítási és szerelési munka a műhelyben vagy a házkörül, amihez ne lenne kéznél egy megfelelő szerszám. A speciális huzalból készült eszközök megfelelő szilárdságát az acélötvözet biztosítja. De a kiváló anyaghasználat mellett az igényes kivitelezés és az ergonómiai kialakítás is garantálja a készletek hosszú élettartamát és a kényelmes munkavégzést.Egy profi csillag-villáskulcs készlettel Ön lesz a szerelés bajnoka!

A köznyelvben csillagkulcsnak hívják a csillag-villáskulcsot és a kettős csillagkulcsot is. A csillag-villáskulcs elnevezéséből adódóan egy kombinált szerszámot takar.Legyen szó autószerelésről vagy egyéb gépszerelési karbantartásról, ezzel a munkaeszközzel minden csavarozási és javítási feladatot könnyedén elvégezhet.

A hatlapfejű csavarra a villáskulcs feje 60 fokonként felhelyezhető, a dupla hatszögű belső fogazattal ellátott csillagkulccsal pedig 30 fokonként lehet ráfogni. A csillaggal szűk helyeken is tud dolgozni, a villásat pedig könnyebb a csavarfejre helyezni – így egy mozdulattal megválaszthatja melyik verzió esik könnyebben kézre az adott helyzetben. A piacvezető gyártók prémium márkái között többrészes, 6-36 mm-es méretig terjedő szerszámösszeállítások közül választhatja ki az Ön igényeinek megfelelőt.

A racsnis csillag-villáskulcs készletek további előnye, hogy a racsni elvén működő szerkezet még jobban terhelhető, és a munkaigényes csavarozási folyamatot jóval leegyszerűsíti, nem beszélve a kényelmes munkavégzésről.

EXTOL Prémium csillag-villáskulcs készletek és verhetetlen minőség a webáruházban

Jöjjön és válogasson, ízelítő kínálatunkból:

Yato csillag-villáskulcs készlet, 6-32 mm

Vorel csillag-villáskulcs készlet,6-22 mm

Extol Prémium csillag-villás kulcs készlet, 6-30 mm

Fortum csillag-villáskulcs készlet, 6-32 mm