A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Csillagkulcs készlet

A hobbicélú felhasználáshoz és a professzionális munkához szükséges célszerszámok kiválasztásánál is egyaránt abban segítjük, hogy a - vásárlói elégedettség és a szerszám hosszútávú kihasználhatósága érdekében - mindig az Ön számára legkifizetődőbbdöntést hozza meg. Nem kérdés, hogya magas minőségi elvásároknak megfelelő csillagkulcs készletek a kiváló anyaghasználatnak és az igényes kivitelezésnek köszönhetően tartósan megállják a helyüket. A piacvezető gyártók jóvoltából a megfelelő szilárdságot biztosító acélötvözet a kényelmes munkavégzést garantáló ergonómiai kialakítással párosul.


11termék111

Amit a csillagkulcs készletről tudni érdemes

A csillagkulcs előnye a villáskulcs kétoldali befogatásával szemben, hogy teljesen körülöleli a csavart.A hatlapfejű csavarhoz illeszkedő kulcs belső fogazatadupla hatszög, azaz tizenkétszög alakú, amivel 30 fokonként lehet megfogni a csavart. Elterjedt változata még a torxalakú fogazat is.

Előnye, hogy szűk helyen vagy nehezebben elérhető csavarokhoz is könnyen hozzá lehet vele férni - mivel a csavarfej a kulcs síkjával szöget zár be vagy eltolással csatlakozik hozzá.

A csillagkulcsok mérete - a többi csavarkulccsal megegyezően - a csavarméretekhez igazodik, ami a csavarfej két szemközti, párhuzamos lapjának milliméterben mért távolsága. A kettős csillagkulcs mérete - a kettős villáskulcshoz hasonlóan – a szomszédos csavarméretekhez készül.

Fékcsőkulcs: az autók és tehergépjárművek fékcsöveinek hollandijához használatos szerszám. Nyitott kialakítása révén nagyobb erőt és lepattanás elleni védelmet nyújt.

Prémium kategóriás csillagkulcs készlet 6-32 darabos - elérhető áron

Jöjjön és válogasson magas minőségű csillagkulcs készleteink közül. Válasszon hosszított vagy extra hosszú nyelű szettet, melynek segítségével nagyobb erőkifejtéssel dolgozhat.Ha hajlított csillagkulcsot keres, keresse a piacvezető Extol és Yato készletek között. A többfunkciós megoldást keresők figyelmébe ajánljuk a 25 részes csillag-villáskulcs készletet, amely a sokoldalú munkavégzés zálogát rejti egyetlen szettben.