A barkácstól a profi szerszámig minden megtalálható az Online-szerszám webáruházban

Kérdése van? Hívjon minket! +36204397840

Racsnis kulcs készletek

Ha elege van már a fárasztó csavarozásból és szüksége van egy ultraprofi minőségű csavarkulcsra, akkor a racsnis kulcsot ajánljuk figyelmébe. Egycsapásra elfelejtheti a kimerítő meló minden kínját, ha egy racsnis csillagkulcs készlet mellett dönt.

Máris elmondjuk miért!

A hagyományos csillag és csillag-villáskulcsok csúcskategóriás változata tehát a racsnis kulcs. Beszélhetünk kettős racsnis csillagkulcsról és racsnis csillag-villáskulcsról. A csillagkulcs végűek méretezése a szomszédos csillagfejek méreteihez igazodik (pl. 6-8 mm, 10-12 mm, 19-21 mm).

Lássuk mit tudnak!Racsnis kulcs készlet – a profik szerszáma

A racsni elvén működő szerszámra azért született meg az igény, mert általában a csavarok 360 fokos meghúzása munkaigényes és fárasztó. A szűk helyen való szerelés csak nehezíti a helyzetet, izzadtságos munka állandóan levenni a kulcsot, majd újra és újra ráfogni a csavarra.

Mivel a racsni csak egyik irányba húz, ezért nem kell újra és újra levenni a kulcsot, csak visszaforgatni a szárat és újra húzni egyet, ezekkel az apró, de gyors mozdulatokkal sokkal kényelmesebb és egyszerűbb a csavarozás még a leglehetetlenebb helyzetekben is.

Jellemzőik:                                                                                                   

  • működési irányuk (meghúzás-kilazítás) változtatható
  • terhelhetőség
  • csuklós és extra hosszú verzióban a nehezen elérhető területekhez

Legyen szó autószerelésről vagy egyéb javítási, karbantartási munkáról, ezzel a modern szerszámmal minden csavarozási és javítási feladatot könnyedén elvégezhet a műhelyben és a ház körül. A speciális huzalból készült eszközök megfelelő szilárdságát az acélötvözet biztosítja. De a kiváló anyaghasználat mellett az igényes kivitelezés és az ergonómiai kialakítás is garantálja a készletek hosszú élettartamát és a kényelmes munkavégzést.

Ne hagyja ki! – bődületes racsnis villáskulcs készlet választék a webáruházban

Kímélje meg magát a verejtékes munkától, higgye el ez a befektetés sokszorosan megtérül! Vezető márkák: Fortum, Genius, Yato, Extol,

Ízelítő racsnis csillag-villáskulcs készlet kínálatunkból:

Extol Prémium csuklós racsnis kulcs készlet

Fortum csuklós racsnis kulcs készlet

Yato racsnis csillag-villás kulcskészlet